Locatie Het Kleine Volkje

In de zomer van 2012  is een voormalig kleuterklaslokaal van vrije school Mareland omgetoverd tot een prachtige, huiselijke plek die geschikt is voor kinderopvang en aan alle eisen voedoet.
Het lokaal is later aan het bestaande gebouw toegevoegd en heeft herdoor een eigen entree, eigen kindertoiletjes en ligt in een hoek die apart van de school gezien kan worden.
Speelhuis / poppenhoekde grote tafelBox & speelhoekjeSlapen.....de entreeverschonen
Zomerfeest 2013
Een middag rond midzomer….. jammer dat het maar niet zomer wilde worden. Maar toch hebben we ondanks het weer een prachtig zomerfeest gehad. Binnen een tafel gevuld met heerlijke zomerhapjes gemaakt door ouders en medewerkers. Iedereen nam iets mee.
Buiten waren er spelletjes neergezet. Vooral de poppenkleertjes wassen en ophangen en het eendjes vangen waren populair!
Getooid met zomerkroon, wat een mooi feest!
IMG_0157 IMG_0181 IMG_0222  IMG_0175
Buiten spelen 
Wij gaan iedere dag naar buiten. Ook als het weer wat minder mooi is. Dat houdt ons niet tegen. En de kinderen al helemaal niet. Die vinden het altijd heerlijk.
IMG_1176 IMG_1181
Binnen spelen
Binnen is er van alles te doen. Spelen in het speelhuisje, met kisten een boot bouwen of juist een opstapje om te oefenen met klimmen. De (houten) dieren ‘verzorgen’ en naar de boerderij brengen, een verhaaltje horen of liedjes zingen. De hele dag zijn we lekker bezig.
IMG_1211 IMG_0721 voorlezen SAM_1269

Meest recente berichten

Archief

Categorieën